Webinar IEP Leerlingvolgsysteem

Vul je gegevens in het maak kennis met het IEP Leerlingvolgsysteem
Bekijk webinar

Webinar IEP Leerlingvolgsysteem

Tijdens dit webinar geven Daphne, Jochem en Joost je uitleg over het IEP LVS. Jouw vragen kan je stellen in de chat en worden direct live beantwoord door onze IEP adviseurs. We zenden het webinar meerdere keren uit zodat je een datum kunt kiezen die jou of jullie team het beste past.

Iedere school of ieder bestuur kan kiezen uit meerdere leerlingvolgsystemen. Er is, net zoals bij de eindtoetsen, keuzevrijheid. Het IEP Leerlingvolgsysteem is één van de leerlingvolgsystemen waar je uit kunt kiezen, net zoals bijvoorbeeld het Cito LOVS. Ruim 1000 scholen maakten inmiddels de overstap naar het IEP LVS voor groep 3 t/m groep 8, goedgekeurd door de Expertgroep Toetsen PO. In schooljaar 2022/2023 wordt ook het kleuterinstrument toegevoegd aan het IEP LVS. Scholen kiezen voor IEP omdat het aansluit bij de onderwijsvisie van de school of het bestuur: zicht op het complete kind en volgtoetsen om te ontwikkelen, niet om af te rekenen.

Met IEP volg je leerlingen naast taal en rekenen ook op hun sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en creatief vermogen. Hoe ziet het IEP LVS eruit? Hoe werkt het? Hoe houd je met IEP zicht op ontwikkeling en resultaten op leerling-, groeps-, school- en bestuursniveau? Hoe maak je de overstap? Het webinar helpt je een weloverwogen keuze te maken voor het leerlingvolgsysteem dat het beste bij jullie school of bestuur past. 
​​​​​​​
Presentatie door
Daphne van Heusden, Jochem Grimmelikhuizen en Joost Schouten

Duur
Ongeveer 60 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.