Alle webinars over het IEP LVS

Selecteer de webinar die je wilt kijken en meld je aan

Je gegevens

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Webinars IEP Leerlingvolgsysteem

Je vindt hier twee type webinars. Hieronder lees je welk webinar het best passend is voor jou.

Veel scholen zijn zich aan het oriënteren op een nieuw leerlingvolgsysteem. Inmiddels werkt zo'n 30% van de basisscholen met het IEP LVS. De ene school weet al meer van het IEP LVS dan de andere school. Wij hebben daarom twee verschillende webinars voor je klaarstaan. Hieronder lees je wat je kunt verwachten.

Webinar: Maak kennis met het IEP LVS

Dit webinar is voor scholen die zich pas net gaan oriënteren op het IEP LVS. Weet jij er al meer van, meld je dan aan voor het webinar: jouw laatste vragen beantwoord.

Daphne, Jochem en Joost vertellen je in dit webinar alles over het IEP LVS. Hoe ziet het eruit? Welke mogelijkheden heb je? Hoe werk je daarmee? In de chat kun je vragen stellen, die onze IEP-adviseurs direct live beantwoorden. Wanneer je de terugkijklink bekijkt, ontvang je antwoord op je vraag per mail.

Met het IEP LVS volg je leerlingen van groep 1 t/m 8 op taal en rekenen, maar ook op sociaal- emotionele ontwikkeling, creatief vermogen en leeraanpak. Zo krijg je een compleet beeld van een kind. De focus ligt op groei, niet op prestaties. In het webinar ontdek je hoe we de ontwikkeling van de leerling in beeld brengen met de IEP Talentenkaart. Wat kun je met de rapportages in het IEP LVS? En hoe houd je met IEP zicht op de ontwikkelingen op leerling-, groeps-, school- en bestuursniveau? Tot slot vertellen we je wat er verandert of juist gelijk blijft wanneer je overstapt op het IEP LVS, en hoe we je bij die overstap helpen.

Webinar IEP LVS: jouw laatste vragen beantwoord
Dit webinar is voor scholen die al verder zijn in hun orientatie en nog een paar laatste vragen hebben.
​​​​​​​ 
Je hebt inmiddels goed kennis gemaakt met het IEP Leerlingvolgsysteem. Misschien hebben jullie het IEP LVS zelfs al uitgeprobeerd met de proeflicentie. Spelen er toch nog een paar vragen door je hoofd? Wil je daar antwoord op voordat je echt kunt kiezen voor een leerlingvolgsysteem? Daar is dit webinar voor!

We starten het webinar met een korte presentatie waarin we diverse veelgestelde vragen behandelen. 25% van alle basisscholen werkt inmiddels met het IEP LVS, dus we weten welke vragen er vaak nog spelen. Stel jouw eigen vragen in de chat: ze worden direct live beantwoord door onze IEP-adviseurs. Wanneer je de terugkijklink bekijkt, ontvang je antwoord op je vraag per mail.

We zenden het webinar meerdere keren uit zodat je een datum kunt kiezen die jou of jullie team het beste past.

​​​​​​​
Presentatie door
Jochem Grimmelikhuizen en Joost Schouten

Duur
Ongeveer 60 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.