Webinar: Het IEP LVS (leerjaar 3 t/m 8)
Hoe stap je over naar een ander LVS?
Voor de leerkracht en de intern begeleider

Vul je gegevens in en maak kennis met het IEP LVS

Het IEP Leerlingvolgsysteem

Tijdens dit webinar geven Daphne en Joost je uitleg over het IEP LVS en kun je direct vragen stellen. Kijk je niet live mee? Dan kun je de terugkijklink bekijken en gebruikmaken van de online vragenuurtjes achteraf. Zo kun je alsnog online live aan ons de vragen stellen.
 
Iedere school of ieder bestuur kan kiezen uit meerdere leerlingvolgsystemen. Er is, net zoals bij de eindtoetsen, keuzevrijheid. Het IEP Leerlingvolgsysteem is één van de leerlingvolgsystemen, net zoals je het Cito LOVS wellicht kent. Al ruim 600 scholen werken met het IEP LVS; het digitale volgsysteem voor groep 3 t/m 8, goedgekeurd door de Expertgroep Toetsen PO. Scholen kiezen voor IEP omdat het aansluit bij de visie die ze als school of als bestuur nastreven: toetsen om te ontwikkelen en niet om af te rekenen.

Met IEP volg je leerlingen naast taal, rekenen ook in hun sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en creatief vermogen. Hoe ziet dit IEP Leerlingvolgsysteem eruit? Hoe werkt het? Hoe houd je met IEP zicht op de ontwikkeling en opbrengsten op leerling-, groeps- en schoolniveau? En ook belangrijk: hoe ga je van start en laat je het Cito-denken bijvoorbeeld los?

Vul je gegevens in en meld je aan voor het webinar.
Presentatie door
Daphne van Heusden en Joost Schouten

Duur
Ongeveer 25 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.