Webinar: Het IEP LVS: leerjaar 1 en 2! 

Vul je gegevens in het maak kennis met het IEP Leerlingvolgsysteem

Je gegevens

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Het IEP LVS: leerjaar 1 en 2! 

Hoe krijg je goed zicht op de ontwikkeling van leerlingen in leerjaar 1 en 2? Dat kan met de nieuwe observatie-instrumenten in het IEP LVS!
De jongste leerlingen toetsen we niet, maar je kunt als leerkracht wel heel gericht observeren hoe een leerling zich ontwikkelt. Zo stem je het aanbod handig af op je leerlingen, signaleer je welke leerlingen extra ondersteuning nodig hebben en verloopt de overgang naar groep 3 straks heel soepel. Scholen die gebruik maken van het IEP LVS, kunnen de observatie-instrumenten dit schooljaar gratis gebruiken en proberen.

Doorlopende leerlijn
IEP biedt een compleet leerlingvolgsysteem voor leerjaar 1 tot en met 8. Zonder knip, het systeem en de inhoud lopen naadloos door van leerjaar 1-2 naar leerjaar 3 t/m 8. Je bent dus flexibel in de meetmomenten en hebt altijd inzicht in de historische gegevens en observaties van alle leerjaren.
​​​​​​​
Tijdens dit webinar nemen we je mee in deze nieuwe observatie-instrumenten voor leerjaar 1 en 2. We laten je zien hoe de instrumenten eruit zien en hoe je eenvoudig een observatie kunt uitvoeren met het IEP LVS zodat je zicht hebt op je leerlingen van leerjaar 1 t/m 8. 
Presentatie door
Elly Vinke & Miranda Waarts

Duur
Ongeveer 30 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.