IEP Learning LIVE

Volg alle trainingen van de IEP Learning live

Je gegevens

Datum en tijd

donderdag
22
augustus
15:30 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

IEP-Learning LIVE

Als je net begint te werken met het IEP LVS is er nog veel te ontdekken. Mogelijk heb je de video’s uit de IEP-Learning al bekeken en ben je goed op weg. Er werken inmiddels ruim 1800 scholen met het IEP LVS en we weten welke vragen er spelen bij de overstap naar het IEP LVS. Daarom zenden we de video’s uit de IEP-Learning live uit: zo kun je jouw vragen direct aan ons stellen in de chat.  

Voor elke fase van de IEP-Learning geven we een webinar. 
  • Fase 1: van start met het IEP LVS – In deze fase maken we een start met jullie toetsbeleid. Je krijgt ook uitleg over de verschillende toetsen en instrumenten en hoe je deze klaar moet zetten.    
  • Fase 2: na de eerste afname – De eerste resultaten staan in het IEP LVS. In dit webinar leggen we je uit hoe je de resultaten interpreteert en hoe je de resultaten deelt met leerlingen en ouders. 
  • Fase 3: na twee of meer afnames – Dit is het moment waarop je naar de leergroei kunt kijken bij je leerlingen! In dit webinar bespreken we wat je ziet in het LVS en hoe je de resultaten interpreteert na twee of meer afnameperiodes.
  • Fase 4: tips en evaluatie – Na een jaar werken met het IEP LVS is het tijd om te evalueren. Wat ging er goed? Wat willen jullie volgend jaar anders doen? 
  • Fase 5: verdiep in IEP – voor ervaren IEP’ers. – In deze fase begeleiden we jullie bij de analyses op leerling-, groeps- en schoolniveau. Aan de hand van een opdracht oefen je hiermee.

We hebben de data van de webinars speciaal afgestemd op de relevante momenten in het jaar. Meld je hier aan voor de IEP Learning Live. 
Presentatie door
Lisanne Schouwenberg, Annemarie Travaille en Jisca Ebelties 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.
​​​​​​​