Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

IEP Doorstroomtoets

De IEP Doorstroomtoets (voorheen IEP Eindtoets) is al bijna 10 jaar een begrip in het basisonderwijs. In schooljaar 2022-2023 koos maar liefst 40% van alle basisscholen voor de IEP Doorstroomtoets, wat neerkomt op 2.600 basisscholen. Naast het aanbod van een digitale adaptieve doorstroomtoets, zijn we de grootste aanbieder van de papieren doorstroomtoets. En dat is niet zonder reden!

Met een mooie, frisse opmaak, pakkende teksten en heldere vragen verlagen we de spanning zo veel mogelijk bij de leerling, zodat ze écht kunnen laten zien op welk niveau ze staan. Kindvriendelijk, fris, betrouwbaar én inzichtelijk. IEP maakt toetsen leuk!

Tijdens dit webinar vertellen we je alles over de IEP Doorstroomtoets; we laten je zien hoe het werkt van aanmelden tot resultaten. Uiteraard leggen we meer uit over zowel de papieren- als de digitale variant. Op deze manier krijg je inzicht welke vorm het beste bij jouw school of bij jouw leerling past. Je kan kiezen voor een combinatie van de twee versies binnen één klas. Ben je gewend om veel digitaal te werken met de kinderen, dan is een digitale IEP Doorstroomtoets logisch. Werken je leerlingen nog veel op papier, dan sluit de papieren IEP Doorstroomtoets wellicht beter aan.

Tijdens het webinar kun je vragen stellen die direct via de chat beantwoord worden.

Veel kijkplezier!

Het IEP-team​​​​​​​
Presentatie door:
Joost Schouten en Maarten van den Oetelaar

Duur:
20 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.