Webinar: Het IEP LVS voor leerjaar 3 t/m 8 | Analyse & Kwaliteitszorg 
Voor directie, kwaliteitszorgmedewerkers en bestuur

Vul je gegevens in en maak kennis met het IEP LVS

Het IEP Leerlingvolgsysteem

Tijdens dit webinar geven Daphne en Joost je uitleg over de vernieuwde module 'Analyse en kwaliteitszorg' van IEP en kun je direct vragen stellen. Kijk je niet live mee? Dan kun je de terugkijklink bekijken en gebruikmaken van de online vragenuurtjes achteraf. Zo kun je alsnog online met ons in gesprek.

Iedere school of ieder bestuur kan kiezen uit meerdere leerlingvolgsystemen. Er is, net zoals bij de eindtoetsen, keuzevrijheid. Het IEP Leerlingvolgsysteem is één van de leerlingvolgsystemen, net zoals je het Cito LOVS wellicht kent. Al ruim 600 scholen hebben gekozen voor het IEP Leerlingvolgsysteem. Soms per individuele school, maar vaker zien we dat deze keuze bestuursbreed gemaakt wordt. Scholen kiezen voor IEP omdat het beter aansluit bij de visie die ze als school of als bestuur nastreven: toetsen om te ontwikkelen en niet om af te rekenen.

Je team is bezig met het ontwikkelen van de leerlingen en jij houdt graag zicht op het overkoepelende plaatje: hoe zien de totaalopbrengsten eruit? Haal jij je opgestelde ambities? En hoe vertaal je dit naar de praktijk met je scholen? De vernieuwde module ‘Analyse en kwaliteitszorg’ van IEP helpt jou daarbij. 
Presentatie door
Daphne van Heusden en Joost Schouten

Duur
Ongeveer 25 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je collega's.